Heerlijk borrelen bij SKY Bar&Lounge PiCulinair genieten in Amsterdam

Reserveer een tafel

Bar&Lounge

SKY Bar&Lounge Pi

Pi (π) is een getal dat eindeloos is, tastbaar maar onbegrijpbaar, niet voor niets dat het bovenzinnelijk wordt genoemd. Dit is dan ook een van de redenen dat de naam Pi zo goed bij onze SKY Bar&Lounge bar past. De mogelijkheden met Pi zijn namelijk eindeloos. Het prachtige uitzicht dat u heeft als u aan de elf meter lange bar plaats neemt met enorme kroonluchter 'the dream' van maar liefst negen meter breed, maakt het een bijzondere ervaring om te genieten van het uitzicht van Amsterdam.

De SKY Bar&Lounge Pi beschikt over het pronkstuk, 'de Whaletone'. Deze vleugel is uniek, ruim vier meter lang en ontworpen naar de vorm van een majestueuze walvis. Het is het eerste exemplaar dat in Europa is verkocht. De ontwerper van dit muziekinstrument is de Poolse designer Robert Majkut. De vleugel is gemaakt van duurzame materialen. Zo zijn de toetsen niet van ivoor gemaakt. Een gedeelte van de opbrengst van ieder verkocht instrument gaat naar de bescherming van walvissen.SKY Restaurant Pi

Naast de smaakvolle fingerfoods, sushi's en wijnen kunt u ook genieten van een overheerlijk diner bij SKY Restaurant Pi. Op grote hoogte met prachtig uitzicht wordt er in het restaurant vooral nadruk gelegd op gezonde gerechten uit de internationale keuken.

Bekijk SKY Restaurant Pi

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.